6 листопада 2024 року у Державному навчальному закладі “БЕРДЯНСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ” пройшов відкритий урок викладача спеціальних предметів Кащенко Ірини Миколаївни, з предмету Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів, в групі ТК 26, за темою: «Асортимент і класифікація тортів. Послідовність технологічних операцій при приготуванні тортів, та вимоги до якості готових виробів».
Відкритий урок – це чудова можливість показати свої досягнення і обмінятися досвідом з колегами, бо секрет успішного проведення полягає в ретельному плануванні, інтерактивності, використанні візуальних матеріалів та готовності до аналізу.
Головною метою є – створення позитивної атмосфери навчання та надихання здобувачів освіти на нові знання.
Відкритий урок – це чудова можливість показати свої досягнення і обмінятися досвідом з колегами, бо секрет успішного проведення полягає в ретельному плануванні, інтерактивності, використанні візуальних матеріалів та готовності до аналізу.
Головною метою є – створення позитивної атмосфери навчання та надихання здобувачів освіти на нові знання.