10 жовтня 2025 року відбулося відкрите засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання кулінарного напряму. Під час роботи комісії було розглянуто низку важливих питань, зокрема:
• підготовку до проведення позакласного заходу «День кухаря»;
• розробку матеріалів до дипломних робіт з професії «Кухар. Кондитер» у групі ТК-26;
• обмін досвідом роботи над методичною проблемою педагогів і майстрів виробничого навчання;
• інші організаційні питання.
У ході засідання детально обговорено організацію та проведення позакласного заходу, присвяченого Міжнародному дню кухаря, визначено відповідальних осіб та основні напрями підготовки.
Бабак Дар’я Ігорівна представила власні методичні напрацювання з теми: «Методи та прийоми створення успіху як засіб соціалізації учня».
Кащенко Ірина Миколаївна поділилася досвідом роботи над методичною проблемою контексті сучасного уроку, представивши «Дизайн кондитерських виробів: матеріали та інструменти».
Кожевникова Ольга Володимирівна виступила з доповіддю на тему: «Адаптація та підтримка учнів – внутрішньо переміщених осіб (ВПО)», акцентувавши увагу на важливості створення сприятливого освітнього середовища для кожного здобувача освіти.
На завершення засідання члени методичної комісії розглянули та обговорили матеріали до дипломних робіт з професії «Кухар. Кондитер» у групі ТК-26, надавши методичні рекомендації щодо їх подальшого вдосконалення.
Засідання пройшло в конструктивній та творчій атмосфері, сприяючи підвищенню професійної майстерності педагогічних працівників кулінарного напряму.
• підготовку до проведення позакласного заходу «День кухаря»;
• розробку матеріалів до дипломних робіт з професії «Кухар. Кондитер» у групі ТК-26;
• обмін досвідом роботи над методичною проблемою педагогів і майстрів виробничого навчання;
• інші організаційні питання.
У ході засідання детально обговорено організацію та проведення позакласного заходу, присвяченого Міжнародному дню кухаря, визначено відповідальних осіб та основні напрями підготовки.
Бабак Дар’я Ігорівна представила власні методичні напрацювання з теми: «Методи та прийоми створення успіху як засіб соціалізації учня».
Кащенко Ірина Миколаївна поділилася досвідом роботи над методичною проблемою контексті сучасного уроку, представивши «Дизайн кондитерських виробів: матеріали та інструменти».
Кожевникова Ольга Володимирівна виступила з доповіддю на тему: «Адаптація та підтримка учнів – внутрішньо переміщених осіб (ВПО)», акцентувавши увагу на важливості створення сприятливого освітнього середовища для кожного здобувача освіти.
На завершення засідання члени методичної комісії розглянули та обговорили матеріали до дипломних робіт з професії «Кухар. Кондитер» у групі ТК-26, надавши методичні рекомендації щодо їх подальшого вдосконалення.
Засідання пройшло в конструктивній та творчій атмосфері, сприяючи підвищенню професійної майстерності педагогічних працівників кулінарного напряму.