2025

Відкрите засідання методичної комісії кулінарного напряму

10 жовтня 2025 року відбулося відкрите засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання кулінарного напряму. Під час роботи комісії було розглянуто низку важливих питань, зокрема:
• підготовку до проведення позакласного заходу «День кухаря»;
• розробку матеріалів до дипломних робіт з професії «Кухар. Кондитер» у групі ТК-26;
• обмін досвідом роботи над методичною проблемою педагогів і майстрів виробничого навчання;
• інші організаційні питання.
У ході засідання детально обговорено організацію та проведення позакласного заходу, присвяченого Міжнародному дню кухаря, визначено відповідальних осіб та основні напрями підготовки.
Бабак Дар’я Ігорівна представила власні методичні напрацювання з теми: «Методи та прийоми створення успіху як засіб соціалізації учня».
Кащенко Ірина Миколаївна поділилася досвідом роботи над методичною проблемою контексті сучасного уроку, представивши «Дизайн кондитерських виробів: матеріали та інструменти».
Кожевникова Ольга Володимирівна виступила з доповіддю на тему: «Адаптація та підтримка учнів – внутрішньо переміщених осіб (ВПО)», акцентувавши увагу на важливості створення сприятливого освітнього середовища для кожного здобувача освіти.
На завершення засідання члени методичної комісії розглянули та обговорили матеріали до дипломних робіт з професії «Кухар. Кондитер» у групі ТК-26, надавши методичні рекомендації щодо їх подальшого вдосконалення.
Засідання пройшло в конструктивній та творчій атмосфері, сприяючи підвищенню професійної майстерності педагогічних працівників кулінарного напряму.
2025-10-13 09:00