Шановні учні-випускники центру, Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області та Державним біотехнологічним університетом кафедрою харчових технологій у ресторанній індустрії факультету переробних і харчових виробництв
12 грудня 2023 року о 14:00 заплановано проведення онлайн-зустрічі з профорієнтаційної роботи щодо можливого розвитку професійних компетентностей та кар’єрного зростання шляхом здобуття вищої освіти здобувачами професійно-технічної освіти у Запорізькій області.
До участі запрошуються майстри виробничого навчання, викладачі та здобувачі освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професій «Кухар», «Кондитер», «Пекар», «Офіціант», «Бармен».
Сподіваємося для вас ця зустріч буде цікавою та пізнавальною.
Підключення на платформі Zoom за посиланням: http://surl.li/nxtrs,
Ідентифікатор конференції: 753 5279 1350
Код доступу: Vp251j
12 грудня 2023 року о 14:00 заплановано проведення онлайн-зустрічі з профорієнтаційної роботи щодо можливого розвитку професійних компетентностей та кар’єрного зростання шляхом здобуття вищої освіти здобувачами професійно-технічної освіти у Запорізькій області.
До участі запрошуються майстри виробничого навчання, викладачі та здобувачі освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професій «Кухар», «Кондитер», «Пекар», «Офіціант», «Бармен».
Сподіваємося для вас ця зустріч буде цікавою та пізнавальною.
Підключення на платформі Zoom за посиланням: http://surl.li/nxtrs,
Ідентифікатор конференції: 753 5279 1350
Код доступу: Vp251j