19 грудня 2024 року на платформі Zoom, Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області було організовано та проведено семінар для педагогічних працівників кулінарного напрямку закладів професійно- технічної освіти.
У цьому заході взяли участь педагоги ДНЗ «Бердянського ЦПТО ». Кащенко І. М. з доповіддю «Практичне використання ШІ при викладанні предмета «Технологія приготування їжі»» та Бабак Д. І. з презентацією на тему «Використання цифрового освітнього середовища при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар. Кондитер»
Викладачі поділилися власним досвідом і своїми напрацюваннями при викладанні теоретичних і практичних занять в умовах дистанційного навчання.
Ірина Миколаївна продемонструвала, як використовує на своїх заняттях ШІ (ChatGPT) та нове розширення у Google (Builder).
Дарʼя Ігорівна показала, як за допомогою сервісів: Canva, CapCut, Smart курс з професії «Кухар» створює навчальний матеріал.
Бажаємо викладачам нових творчих і конструктивних ідей, вагомих здобутків, гарних учнів, мирного неба.
У цьому заході взяли участь педагоги ДНЗ «Бердянського ЦПТО ». Кащенко І. М. з доповіддю «Практичне використання ШІ при викладанні предмета «Технологія приготування їжі»» та Бабак Д. І. з презентацією на тему «Використання цифрового освітнього середовища при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар. Кондитер»
Викладачі поділилися власним досвідом і своїми напрацюваннями при викладанні теоретичних і практичних занять в умовах дистанційного навчання.
Ірина Миколаївна продемонструвала, як використовує на своїх заняттях ШІ (ChatGPT) та нове розширення у Google (Builder).
Дарʼя Ігорівна показала, як за допомогою сервісів: Canva, CapCut, Smart курс з професії «Кухар» створює навчальний матеріал.
Бажаємо викладачам нових творчих і конструктивних ідей, вагомих здобутків, гарних учнів, мирного неба.